BELI ANĐEO

recept 005 … a detektivi traže!

500 gr mleka

3 pudinga od slatke pavlake

1 margarin i 1 pakovanje secera u prahu (250 gr)

100 gr mleka u prahu

1 bela milka, moze i dve

1 pakovanje rozen korica (od 12 do 15 korica zavisi od pakovanja)

Priprema:

Skuvati mleko i puding, pa u to dodati umućen margarin (pomešan sa sećerom u prahu). Dok je masa jos vruća dodati čokoladu i mleko u prahu da se otopi. Slatku pavlaku umutiti ili šlag, pa redjati:

korica, fil, šlag i sve tako do kraja.

Uz tortu služiti belo ohlađeno vino voćne arome „Terra Lazarica“.

PRIJATNO

Advertisements

4 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s