PROLEĆNI NEOBIČNI OBROK

recept oo7 … a detektivi traže!

JELO

ISPEĆI TELEĆE KOTLETE.

ISECKATI  CRNI LUK I ŠAMPINJONE I DINSTATI GA NA MASLINOVOM I UZ ZAČINE. ZATIM, DODATI SITNO ISECKANE TELEĆE KOTLETE. DODATI KAŠIKU BRAŠNA I ZAČINE PO ŽELJI. ZATIM SIPATI ŠOLJICU SUPE I ŠOLJU KISELE PAVLAKE (ZA KUVANJE) I KUVATI DO KRAJA.

HLEB

CRNI HLEB ISEĆI NA KRIŠKE I POSUTI NA NJEGA SITNO ISECKAN BELI LUK. PREMAZATI GA MASLINOVIM ULJEM. TAKO PRIPREMLJEN HLEB PEĆI U RERNI PAR MINUTA.

SALATA

ISECKATI ROTKVICE, ZELENU SALATU (MOŽE I BROKOLI) I JEDNU POMORANDŽU. SVE TO POMEŠATI I DODATI ULJE, SO I BIBER. SIRĆE NIJE POTREBNO ZBOG KISELOSTI KOJU POSEDUJE NARANDŽA.

BON APPETIT

Advertisements

3 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s