Paradajzični kupus

…a detektivi traže…

Izrežete čevrtinu glavice kiselog kupusa na tanke rezance. Kupus pržiti na maslinovom ulju uz mešanje. Dodati bosiljak. Pržiti 10-ak minuta, zatim umešati jedno jaje i na kraju šoljicu soka od paradajza. Sve to promešati i pržiti dok se masa ne sjedini. Jelo služiti dok je vruće, po mogućstvu uz rendani kačkavalj i prepečene kriške hleba. Uz ovo isključivo piti domaću ljutu.

 

DSC02304

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s